Basis P&O voor installatiebedrijven

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Sluit dit zoekvenster

Dit platform is opgezet door Wij Techniek en Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis. Lees hier wat lidmaatschap van Techniek Nederland kan opleveren.

Wij Techniek is het ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche. We motiveren alle vakmensen in onze branche om hun talent en kennis optimaal te ontwikkelen en in te zetten voor een toekomstbestendige leefomgeving. Van engineer tot monteur, van werkvoorbereider tot uitvoerder, van HR-adviseur tot magazijnmedewerker en van leerling tot ondernemer en directeur. We zijn een samenwerkingsverband van de vakbonden CNV Vakmensen, De Unie en FNV metaal en de werkgeversorganisaties NVKL en Techniek Nederland. In opdracht van en samen met deze sociale partners werken wij aan jouw ontwikkeling.

Snel inspelen op veranderingen

Op Basis P&O voor installatiebedrijven vind je antwoord op (bijna) al je vragen over personeel en organisatie. Van werving tot ontslag, van strategische hrm tot omgaan met verzuim. We geven hier uitgebreide en vooral ook, de juiste, informatie. Dat scheelt jou dus zelf het wiel uitvinden. Met dit platform kunnen we snel inspelen op veranderingen.

Daarnaast is alle informatie toegespitst op de technische installatiebranche. Niet alleen bij de onderdelen over arbeidsvoorwaarden en cao, maar ook bij andere thema’s. Zo lees je alles over het opleiden en ontwikkelen van vakmensen met daarbij tips over de relevante diensten en regelingen hiervoor van Techniek Nederland en Wij Techniek. Ook leer je over het voorkomen van en omgaan met verzuim. Dus heb jij een zieke medewerker en wil je weten hoe je daar het beste mee om kunt gaan? Je leest het hier.

 

privacystatement